Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på spørgsmål der ofte bliver stillet til os. Mange af jeres spørgsmål er allerede svaret, så inden i kontakter os, kan i læse igennem her på siden. Hvis der stadig ikke er svar på dit spørgsmål, kan du altid skrive ind til os på vores kontaktside.

Undervisningen må påbegyndes 3 måneder før du fylder 17 år. Du kan tidligst aflægge teoriprøven 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Det er individuelt, men et normalt kursus tager ca. 3-4 mdr. 

Ja, du kan være helt rolig. Hos os følger kørerlæren dig hele vejen til mål 🙂

Du skal som min. komme til teori 8 gange. 

Du får vist 25 billeder og til hvert billede er der fra 2 – 4 svarmuligheder. For at bestå teoriprøven må du højst have fejl i 5 billeder.

er er normalt altid ventetid på en teoriprøve. Den normale ventetid er ca. 2-4 uger. Der kan være perioder hvor der er lidt længere ventetid på prøver.

Man kan tidligst aflægge teoriprøven 1 måned før man fylder 17 år.

 

Du tager kontakt til din kørelærer som vil sørge for at bestille en ny teoriprøve til dig. Du skal betale for et nyt gebyr for at komme op til teoriprøven. Derfor er det vigtigt at man får øvet sig før man tager op til teoriprøven.

Glatbanen bestilles igennem køreskolen efter en bestået teoriprøve. Du kan se oplysninger på din lektionsplan for bestilling af glatbanen. Den ligger typisk 1 uge før din praktiske prøve.

Køreprøve aflægges i skolebilen, dvs. den bil du har øvet i og kender.

Den praktiske prøve varer normalt 30- 45 minutter. Du bliver bedømt af en prøvesagkyndig (normalt politiassistent). Han indtager kørelærerens plads og vurderer om du har lært de nødvendige færdigheder og kan køre bilen sikkert gennem trafikken.

Prøven starter med undersøgelse køretøjets udstyr. Læs mere under bilens teknik.

Kørekortet skal fornys hvert 15 år.

 

Kontakt os

Stadig Brug for hjælp?

Kunne du ikke finde svar på dine spørgsmål?

Udfyld venligst formularen og jeg vil vende retur hurtigst muligt.