Førstehjælp til kørekort

Rigtig god pris på

Førstehjælp til kørekort

Har du brug for førstehjælp til kørekort? I så fald er du havnet det helt rette sted. Hos Brians Køreskole v/ Brian Hansen tilbyder vi nemlig førstehjælpskursus til kørekort, og vi kan være behjælpelige for dig, der bor i Slagelse, Sorø, Skælskør og omegn. 

Er du derfor i gang med at tage kørekort, hvor du har behov for færdselsrelateret førstehjælp, er vi uden tvivl de helt rigtige at tage kontakt til, og så tilbyder vi det endda til fordelagtige priser.

Vi tilbyder førstehjælpskursus

Hos os kan du tage dit kørekort hos en professionel kørelærer, og herudover tilbyder vi færdselsrelateret førstehjælpskursus med 1 års gyldighed til en konkurrencedygtig pris. 

Når det kommer til førstehjælp til kørekort, er reglerne, at såfremt du allerede har et førstehjælpsbevis, gælder dette kun 1 år, og du skal desuden have gennemført både hjertestarter, lunge- og hjerteredning samt færdselsrelateret førstehjælp. Endelig skal det nævnes, at såfremt du er i gang med at tage et traktorkørekort, er førstehjælpsbeviset ikke nødvendigt.

priser fra 600 kr. 

Professionel hjælp

Skal du bruge professionel hjælp i forbindelse med førstehjælp til kørekort? Man skal tage et kursus i førstehjælp, hvis man ønsker sit kørekort, og det kan vi være behjælpelig med – og så endda til en konkurrencedygtig pris fra kr. 600,-.

Vi garanterer en undervisning, der giver dig den rette viden i forhold til at handle hensigtsmæssigt, såfremt uheldet skulle være.​

Har du lyst til at høre mere om de kurser, vi tilbyder i forbindelse med førstehjælp til kørekort, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. 

​Vi glæder os meget til at høre fra dig!​